Nieuws | activiteiten | bewegen

Nieuws

We hebben sinds kort een leuke samenwerking opgestart met SEC Catering als dagbesteding. Twee van onze bewoners zijn afgelopen week gestart en ze gaan onder andere helpen in de keuken en met bezorgen.

Wij wensen ze heel veel succes en plezier! En SEC Catering bedankt voor het vertrouwen in De Zorgtafel!BHV training 2022

Al onze medewerkers en vrijwilligers zijn weer op BHV herhaling geweest. De cursus werd wederom gegeven door BD Medical Group.

 

 

Op 10 november 2021 zijn onze bestuurders Murlin Hardjopawiro en Nourddin Boubouh geïnterviewd bij Radio WFM op 96fm. 

logod.png

Luister naar het interview bij Radio WFM:

Efteling

EĆ©n van onze locaties is naar de Efteling gegaan met de bewoners en begeleiding. Wat een zeer geslaagde dag was!

Moestuin locatie St. Laurens

De bewoners van onze woning in St. Laurens hebben weer een mooie moestuin gemaakt om samen te onderhouden. 


Interview

Op 17 maart 2021 is er een interview geweest bij de dagbesteding van één van onze bewoners. Klik hier voor het hele interview in de Vlissingse Bode van week 11-2021.

Bij Dier en Beleving helpen ze voornamelijk mee op de boerderij met het verzorgen van de dieren en de kleine klusjes bij de boer op het land. Ook is er een klein winkeltje waar heerlijke aardappelen en groenten gekocht kunnen worden (Het Wienkeltje).

TV gewonnen!

In november 2020 heeft Electro World de 'Mooie Wens Weken' gehouden op Facebook. Zonder dat wij het wisten heeft een ouder van een van onze bewoners meegedaan met deze winactie.

En, Gewonnen!

Wat waren wij verrast toen we hoorden dat de televsie voor een van onze woningen bestemd was!

Op 24 februari 2021 was het dan zover, en werd de prachtige televisie door Electro World gebracht en geïnstalleerd. De televisie is meer dan welkom en we zijn er dan ook heel erg blij mee! Nogmaals bedankt!

SPORTEN

Sinds kort kunnen onze bewoners 2x in de week, in het kader van activiteit, gaan sporten in onze 'coronaproof' sportruimte. Ze worden gebracht en gehaald en krijgen professionele begeleiding. Dit doen we via een vooraf inschrijving en een maximaal aantal deelnemers. Als het weer het toelaat worden er activiteiten buiten georganiseerd, zoals een strand- of boswandeling. Sport en beweging geeft een positief gevoel en ook de sociale contacten zijn erg belangrijk voor onze bewoners.

De Zorgtafel bedankt alle medewerkers voor hun geweldige inzet en externe personen en bedrijven voor de prettige samenwerking in 2020.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gezellig en gezond 2021!

IMG-20201217-WA0000_v1.jpg   IMG-20201217-WA0001_v1.jpg

Kerststukjes maken met de bewoners

Maandag 14 december hebben we met de bewoners kerststukjes gemaakt. Dit was mogelijk gemaakt door Tuincentrum Life and Garden. Zij hebben spulletjes beschikbaar gesteld om de kerststukjes te maken. De bewoners hebben goed hun best gedaan om er wat moois van te maken en de reacties waren dan ook erg leuk!
Met de opbrengst van de kerststukjes gaan we een leuke activiteit organiseren voor de bewoners.

Update: Er is met de kerststukjes € 66,00 opgehaald. We hebben besloten dit geld in een potje te bewaren om een leuke activiteit te organiseren. Dit zal echter pas zijn als er wat meer maatregelen versoepeld worden. 

 
Locatie Serooskerke

Onze nieuwe locatie in Serooskerke is gestart!

In het blad Serooskerkse Waker van december 2020 staat een leuk interview met ons wat de Dorpsraad van Serooskerke heeft gepubliceerd. 

BHV

Alle medewerkers van De Zorgtafel zijn weer geslaagd voor hun BHV!

Deze cursus wordt jaarlijks herhaald en wordt door BD Medical Group B.V. gegeven.


Street League Vlissingen

Op woensdag 12 augustus 2020 heeft De Zorgtafel een workshop gegeven over het werken in de zorg aan de deelnemers van de Street League in Vlissingen. 

Een geweldig initiatief van Groene ster in samenwerking met de Gemeente. Het doel van dit project is om jongeren die deze zomer niet op vakantie kunnen, en af kunnen dwalen, een toernooi aan te bieden waar ook een maatschappelijk onderdeel in zit. Dus buitenom dat ze een toernooi voetballen, krijgen ze ook workshops aangeboden over allerlei maatschappelijke onderwerpen. 

Lees hieronder over het leuke project. 

Street League Vlissingen 2020